-

Nono (aneb štrikovna)

DISKUZE » Volná diskuze

kní
kní 24.08.2018 v 14:34

Taky se vám vždycky, když kliknete na tohle vlákno, nezobrazí poslední příspěvek, ale předposlední strana?

TakySimona
TakySimona 24.08.2018 v 14:37

Ano, dělá to v různých vláknech, různě, bez ohledu na to, zda ve vlákně přibyl nějaký smazaný příspěvek.
Sleduju to a jakmile bude diagnostika hotova, UDÁM to "nahoře".

:-)

kní
kní 24.08.2018 v 14:40

Krásná práce! :-)

TakySimona
TakySimona 24.08.2018 v 14:44

Škaredá udavačka se pro dnešek s celou DK loučí se zvoláním:

Má kní mi rozumí!
:-)

kní
kní 24.08.2018 v 14:55

Samosébně, sestro, o tom žádná. :)

Jacck
Jacck 24.08.2018 v 15:19

ano, kní, paternalista, misogyn a sexistické prasátečko. My muži jsme ženy vytáhli z džungle, nebýt nás tak dodnes žijí v chatrčích z trávy, a ještě pořád brblají, místo aby stály u plotny, vařily teplé večeře, nosily pivo a poskytovaly sex. Největší chyba byla naučit vás číst a psát :-)

kní
kní 24.08.2018 v 15:22

No jo, čoveče, ten misogyn mě taky napadl. A jsi? Paternalista a misogyn? Nebo?

kní
kní 24.08.2018 v 15:25

A zkoušel sis někdy představit, že jsi žena? A nemyslím tím primárně pohlaví, ale tak nějak všeobecně? Že bys musel menstruovat, být těhotná a podstoupit hrůzy porodní? Např.?

Jacck
Jacck 24.08.2018 v 15:36

ne, kní, nejsem nic z toho. To jsou feministické nadávky. Jen nevěřím, že dnešní západní ženy jsou nějak moc utlačované. Ano, někteří muži je nejspíš sexuálně obtěžují a věnují jim nevyžádanou pozornost, ale to vychází z toho, že muži mají takto nastavený sexuální pud. Ale umíš si ty představit být mužem? Obávám se, že taky neumíš. Takže ono je to spíš o vzájemném respektu a umění naslouchat. Nevěřím že jedno pohlaví je lepší než druhé, každé má své výhody a nevýhody, na obou stranách se najdou inteligentní jedinci a naprostí tupci, stejně jako morální a nemorální lidé.

Jacck
Jacck 24.08.2018 v 15:55

BTW, víš jak vidím obě pohlaví? Jako stádo, kde ženy a děti se nachází uprostřed, zatímco muži poskytují ochranu, prozkoumávají terén a zajišťují obživu. I v dnešní společnosti je to tak, že naprostou většinu těch nejhorších, nejrizikovějších a nejtěžších povolání vykonávají muži - kopáči kanálů, stavaři silnic, popeláři, zedníci atd. A na druhé straně máš manažery, ředitele, podnikatele. A ženy jsou uprostřed, opět vykonávají ta chráněná kancelářská povolání jako učitelky, úřednice. A pak nějaká skupina z nich se začne srovnávat s těmi muži nahoře a chce kvoty na to, aby byl stejný počet manažerek atd. Ale už nechce aby byl stejný počet žen v těch nejtěžších dělnických profesích a rizikových povoláních.

kní
kní 24.08.2018 v 15:59

To přece nemůžeš myslet vážně, že termíny paternalista a misogyn jsou nadávky. Jistěže se tak můžou použít, ale primárně to je označení určitého myšlenkového postoje, ne? Já si taky nemyslím, že ženy jsou lepší nebo horší, než muži, jsem si ale jistá, že muži mají sklon ženy (a všechny slabší tvory, tedy i příliš mladé, slabší nebo staré muže) podceňovat a utlačovat. A ty asi taky, soudě podle tvých poněkud nefér 'argumentů' - jako je, cituji: "Feministky si stěžují na patriarchální společnost, a přitom žen je v populace 51%, a už dávno mají volební právo." To mi tedy vysvětli, jak souvisí podíl žen v populaci s jejich nerovnoprávností a taky definuj termín 'dávno' v souvislosti s volebním právem žen. :)
A víš - já se s tebou nechci hádat nebo ti nasazovat psí hlavu, raději bych se pokusila o té záležitosti s tebou (nebo kýmkoli dalším) klidně, vlídně a přátelsky diskutovat (hned, jakmile složím prádlo).

kní
kní 24.08.2018 v 16:03

A myslíš si snad (k tvému, poněkud středověkému nebo přinejmenším středoazijskému pojetí civilizace), že ženy chtějí, aby se muži spravedlivě a rovnoprávně ujali kojení a rodění? :-)
Jasně, že muži dělají těžké práce - jsou větší, mají více svalů (větší procento tělesné váhy, bez ohledu na činky), zdviháním těžších předmětů si nemohou pošramotit 'dítětníky'...

Jacck
Jacck 24.08.2018 v 16:26

kní, celkem se vsadím, že spousta mužů by klidně zůstala s dítětem doma na mateřské a pak pracovala na částečný úvazek, zatímco žena bude obstarávat hlavní díl obživy. Problém je v tom, že ženy si toto teritorium žárlivě střeží a muže do něj nepustí. :-)
https://zena.aktualne.cz/rodina/rovnopravnost-kdepak-zeny-muze-na-materske-nechteji/r~i:article:790324/

kní
kní 24.08.2018 v 16:46

A kde jsi to sebral, že ženy si 'toto teritorium žárlivě střeží'? Jo - aha - to ten odkaz. Hmmm, ani se mi nechce ho číst, tipnu si, jak takový článek mohl vzniknout - jestli je čerstvý, tak v redakci dostal/a brigádník či elév za úkol napsat něco k tématu, aby to táhlo - o to se postaral redaktor zvolením vhodného nadpisu - jestli jsou tam nějaké věrohodné zdroje informací, o tom docela pochybuju. Anebo spíše je to nějaká recyklace, jak to tak o prázdninách každoročně bývá. Mám pravdu nebo jsem se sekla (pořád jsem to nečetla a ani nemám chuť, myslím, že by to byla ztráta času)?

Jacck
Jacck 24.08.2018 v 17:00

"Že by se staral o miminko? To je ale blbost... Příroda dobře ví, proč k tomu předurčila ženy! Jejich místo je u dítěte. Žádný chlap nemůže úplně porozumět malému dítěti tak jako matka," tvrdí úřednice Táňa.

Souhlasí s ní bezmála dvě třetiny žen oslovené v průzkumu. Nepřejí si dokonce, aby jejich partner zůstal s dítětem na rodičovské dovolené na kratší dobu.

....vyplynulo to z exkluzivního výzkumu agentury Mediaresearch

Víš kní, on ten sexismus funguje oboustranně.

kní
kní 24.08.2018 v 17:26

Jo, v pořádku, to mi nevadí. Ale co to mění na diskriminaci žen?

Jacck
Jacck 24.08.2018 v 17:48

jaké diskriminace žen? V čem se cítíš diskriminovaná? Ženy můžou dělat všechno co muži, nikdo je nijak neomezuje, krom jejich vlastní biologie (dilema mezi mateřstvím nebo kariérou). Už teď u nás na vysokých školách převažují ženy nad muži. Můžeš být matematičkou, nastoupit k armádě nebo třeba létat do kosmu, pokud to opravdu budeš chtít. Že na cestě budou překážky? No to asi budou, ale ty mají i muži.

EmmaKrizova
EmmaKrizova 25.08.2018 v 12:22

Kni jack jack Kni Kni Kni jack jack Kni jack a obcas taky Simona. NO JO, NA SVETE NAKONEC ZVITEZI PRAVDA, ALE AZ DOKAZE TO, CO DOKAZE LEZ. Trump nedavno rekl, ze radsi fake news nez cenzuru.Ja bych tak tolerantni nebyla PEKNY DOUPE HAVLOLIBERALU JSTE si tu vytvorili. Nenudite se uz? UZ ABY Nas ti rusove opet prijeli. Osvobodit. KDYZ mame to vyroci. To. By JSTE umlkli drive, nez by se rekl tank, Co hrdinove.

Alix
Alix 26.08.2018 v 07:48

EmmaKrizova, přestaň plácat nesmysly...

Lector
Lector 29.08.2018 v 22:18

Uživatel svůj příspěvek odstranil.

EmmaKrizova
EmmaKrizova 04.09.2018 v 19:11

Příspěvek porušil pravidla diskuze, a proto byl odstraněn moderátorem.

siena
siena 04.09.2018 v 19:26

EmmaKrizova, měla bych jednu malou radu. Jestli chcete, aby vaše příspěvky bral někdo vážně, chtělo by to zvolit jinou formu. Těžko jsou vaše zdejší příspěvky uvěřitelné, a to i pro ty, kteří nejsou seznámeni s místními poměry...ti ostatní si dobře pamatují, jaké diskuzní příspěvky tu proběhly, co se tu všechno napsalo a kým...

Text příspěvku byl upraven 04.09.18 v 19:31

TakySimona
TakySimona 04.09.2018 v 19:42

EmmaKrizova, sama jste to chtěla.

Tady je obsah soukromé zprávy, kterou jsem dnes té entitě používající na DK různá jména poslala:

"Emmo, či jak se vlastně nejmenujete, vy si vážně nedáte pokoj ani když do diskuse do toho konkétního vlákna nenapíšu ani čárku?

Začínám mít podezření, že vím, kdo ve skutečnosti jste a proč to děláte.. "

Ano, přiznávám se veřejně i tady na DK, že jsem si KDYSI v jiném prostředí (FB) nuceně vyzkoušela i roli trolla a tohle opakované provokativní napadání mé osoby může být něco jako "oplátka po letech".

Začínám mít podezření, že EmmaKrizova je jistá vnadná a hlavně NENECHAVÁ kuchařka z Hradce Králové.
Mýlit se ovšem mohu, protože jsem nejenom člověk, ale mám aktuálně i dlouhé vlasy.

Veřejně prosím toho z moderátorů, který se NEBOJÍ zasáhnout, aby byl EmmeKrizove zamezen vstup do sekce Diskuze. Ne proto, že napadá mě, to skutečně vydržím, a dokonce s kašpařím úsměvem na tváři, ale proto, že neustále napadá - zbytečně, vždy jako první, z vlastní zlé vůle - Lectora, Hanku Bohmovou, tsal, Jaccka a další.

Jednou jsem o zásah požádala Dana a slíbila, že podruhé už svou prosbu nezopakuju.
Podruhé jsem požádala moderátora, kterého osobně znám, a opět napsala, že je to výjimečná prosba, která se nebude opakovat.

Nyní tedy žádám o moderátorský zásah elfos, protože s tou jsem si vyměnila aspoň pár soukromých zpráv v dobrém a laskavém duchu.

Text příspěvku byl upraven 04.09.18 v 19:48

EmmaKrizova
EmmaKrizova 04.09.2018 v 19:47

HANKA Bohmova byla vzdy v pohode, ale vedelo se o ni, ze je verici. Tak me to Jen napadlo. Hanku mam rada. Nejsi ty vztahovacna? Snad ti to vyjde napotreti.

Text příspěvku byl upraven 04.09.18 v 19:47

EmmaKrizova
EmmaKrizova 04.09.2018 v 19:53

Tak si to ctu znovu, roli trola. Brigada od Evropskych hodnot? A jmenovala se aspon Marketa, ta kucharka?

Vložit příspěvek