Off topic a pověry a bludy všeho druhu
Tvrdo som pocítila dôsledky rozdelenia Československa - vypli nám uložto. Je nejaká možnosť požičiavania ekníh? A tiež nie je prístupný archív českej televízie.
eReading myslím funguje i pro Slovensko.
Platila jste České televizi celých těch 16 let koncesionářské poplatky? Tak jim napište...
českej tv by som aj možno platila. Na rozdiel od slovenskej - aspoň niečo kukateľné natočíte a rozhlas sa dá tiež počúvať.
Tak já zase obdivuju vaše FM rádio za to, že dává příležitost současné alternativní hudbě.
A dokonce v živých rozhovorech.
To u nás naposledy bylo v málem legendární Noci s Andělem...
:-)
{velký interní ftípek}
JáJejí - mne sa väčšina "živých" rozhovorov zdá málo živých - naučené frázy zbytočné titulovanie v každej vete....ale beriem rádio celkovo.
Tak zkuste rozhovory s muzikanty na Radiu Proglas.
Milan Tesař je poklad české, moravské, slezské, slovenské i mezinárodní hudební nezávislé dramaturgie, až talentscoutingu!
hudba.proglas.cz
Však taky dostal mimořádný titul Peeleeř!
:-)
Je hezké, že alespoň za hranicí ocení práci, kterou Česká televize a Český rozhlas dělají...Eicheriku, nevím, co chcete prodávat za odvoz, vždyť jste si již obé odhlásil, či ne?
No, holt si musíte vybrat...ale nezoufala bych. Domnívám se, že to nebude trvat již dlouho, a určitě se bude vysílání televize konečně líbit...
Eicheriku, buď běžte do prdele (a věřte mi, že tam jsem neposlala ani člověka, který mě v životě zatím nejvíc ponížil), anebo vysvětlete, co je na Lékařích bez hranic škodlivého.
To je ta vaše obvyklá zbabělost, nepřekvapil jste ani tentokrát. Mažu odtud.
Když už tu byla řeč o Smoljakovi, měl bych parafrázi jiného slavného citátu: "Eicherika nebrat". Na to už jsem přišel před dlouhým časem.
Vložit příspěvek