Off topic a pověry a bludy všeho druhu
Ty máš život! Ale řek bych, že jsi na zmrzlinu měla jít spíš včera a na dnešek nechat ten vejlet. Je tam nádherně, já byl dopoledne venku, ze setrvačnosti jsem si vzal zimní bundu a musel jsem ji nosit v ruce.
nevíš jestli tam je ještě přívoz? Býval kousek (cca 3 km) proti proudu od jaderného výzkumáku. Kdysi dávno jsem tamtudy šel, stála tam kamenná chaloupka, na ní zvonek, tak jsem zazvonil, a kde se vzal, tu se vzal - převozník! a dovez mě na druhou stranu. Tenkrát za 3 Kč.
O Úholičkách nic nevím. Já byl tenkrát v tom výzkumáku skrzevá můstek, protože tam manželka jednoho bývalého kolegy měla soukromou zubařskou ordinaci. Potom se mi nechtělo čekat na vlak, tak jsem to vzal pěšky podle vody, bylo nádherně, a najednou ejhle přívoz.
Paní Maruška byla dobrá, chodili k ní všichni. Teď jsem se kouknul do mapy, takže to byly asi ty Klecánky. Moje sestra mívala taky takovou "zapovězenou příhodu". Byla s mužem a se svou dvouletou dcerou u tety na chatě a šli se koupat k písáku. Ty dvě tetky spolu tlachaly na dece, šváru to nebavilo, tak šel skákat do vody - tam to šlo jen tak z břehu; od kraje začínala hloubka. Tetky tlachaly, Kristýnka se batolila kolem a když viděla, jak táta skočil, tak šla a skočila taky. On se vynořil a uviděl ji, jak se tam plácá, naštěstí se nějak chvíli držela na hladině. Tetky si všimly že něco není v pořádku, až když ji popad a ona začala řvát.
Text příspěvku byl upraven 02.04.16 v 16:12
Hanko, jaká byla zmrzlina? Já mám dneska limerickovej den.
Zapomeňte na zrzku
co sem chodí na zmrzku.
Tu má v merku
Standa Berků,
nadstrážmistr z okrsku.
Text příspěvku byl upraven 02.04.16 v 22:50
To u nás se okýnko se zmrzlinou v plotě u restaurantu Peugeot otevře až v letních vedrech. jinak musím vzít zavděk produkty ze sámošky.
nebuď taky taková. ty jim nemůžeš dát pokutu. Teda můžeš, ale oni ti jí nezaplatěj.
no jo, tak si ještě skoro čtyři týdny můžeš říkat, že budeš taky taková. to je dobrý.
Keď povery a bludy, ako prvé mi napadla homeopatia.
https://www.postoj.sk/12316/nemci-odstartovali-kampan-zuzanka-nepotrebuje-homeopatiu
Hanka: nezapadali jste saharským pískem? včera večer vyhrožovali, že možná bude padat.
Vložit příspěvek