Off topic a pověry a bludy všeho druhu
musíš jich napsat víc. nebo napiš hoho! jako když prasátko číhalo na strašlivé slonisko.
Hanko,z klíštˇaty rozhodně nuda není,když se ti postarají dvakrát za sebou o boreliozku:-)
na tos měla přijít už dávno. jsi jako ti hagridovi študenti, který nenapadlo, že obludné obludárium je třeba pohladit, aby je nepokousalo.
ne aby tě někdy napadlo vypravit se na kytičky do deštných pralesů. tam žijou potvory, který tě sežerou na místě, když jim šlápneš do mateřský školky. aspoň jsem o tom četl, nikdy jsem tam nebyl - a asi už nebudu. na mně sice zdejší paraziti nejdou, ale kdoví, jak by se k tomu stavěli ti exoti někde v amazonii.
na jedné straně se vyhýbáš zkoumání ozvěny ve vinohradském tunelu a na druhý by ses nechala sežrat bahenní potvorou. hlavně to nevyprávěj dětem, měly by z toho noční můry a kdovíco ještě.
ve vinohradským tunelu může pomoct jízdní řád, ale bahenní potvory jsou hrozně neorganizovaný. žerou pořád, je jim to fuk.
TÍMHLE se nezabejvám ani já, takže v tvých letech by to už vůbec nemělo smysl. ;)
Já nejsem vůbec žádnej pečovatel. Jednou za rok, když ségra odjede na dovolenou, dokážu se horko těžko upamatovat, že tam mám zajít a zalít kytky. Doma pro jistotu žádný nemám a když si občas koupím v sámošce šnytlík nebo mátu v květináči, nepřežije to déle než měsíc.
Tak zapřáhni děti. Ať pečujou a zalívaj, a když to neporoste jako u tety Helči, můžou si za to samy. ;)
Navíc je to výchovné a budou se při tom vzdělávat. Byla by škoda jim do toho nějak zasahovat. :)
Vložit příspěvek