Off topic a pověry a bludy všeho druhu
Rozhodně ne. Ale mám zkušenosti. My jsme byli doma tři a když jsme otravovali že něco chceme, museli jsme si to udělat sami, pokud to jen trochu šlo. Jinak by se z nás máma zcvokla.
Já jsem na tom s pečováním o kytky stejně. Žádná by mi nevydržela, jelikož si na ně vzpomenu jednou za čas. Ale mého přítele to baví a zalévá je pravidelně, takže kytky máme a dokonce i většina vydrží. Teď dostal k narozeninám slunečnici a papriky, tak jsem zvědavá, jak půjdou, zatím to vypadá, že jdou pěkně. :)
To je a hlavně obojí mám ráda. :) Líbilo se mi u toho, že to bylo rovnou i se zeminou. Dalo se to do pytlíčku, který u toho byl a už se mohlo sázet. :)
Loni jsme měli rajčata, jahody a salát, tak letos byla změna.
Balkón se slunečnicema, to zní hezky. I když se nemůžu zbavit představy navozené Arturem Clarkem, jak někde na Měsíci vysadili v městském parku pod kupolí slunečnice a pak je museli kácet pilou a sekerou, protože jim v té měsíční přitažlivosti trochu přerostly. ;)
To je zajímavá představa, že by slunečnice na balkoně přerostly. Mohl by z toho být slunečnicový prales na balkoně. :) Třeba by se tam pak líbilo jiným ptákům, než jen holubům.
Dobrýtro. No vidíš, máš pěstitelskej program pro děcka. To by teta Helča koukala! ;)
Hanka: krásná představa to je, mám slunečnice ráda a doufám, že nám půjdou hezky, aby to na tom balkoně vypadalo zajímavě. :)
To já taky, i když Slovanské tance zrovna nemusím. Zato violoncellovej koncert H moll, to je pochoutka.
Doufám, Hanko, že na tom nejsi s potomkem jako moje mimořádně slušná kamarádka, která to kdysi absolvovala taky. Byla úplně depresivní z představy, že musí tomu doktorovi vysvětlit, že ten kluk vlastně R umí, ale říká ho jen v jednom slově - to bylo pořád tyge, cuke, ale když nedávala pozor, tak kluk vyhrkl prrrdel!
Omlouvám se, ale s tečkama by to nebylo ono...
Text příspěvku byl upraven 20.04.16 v 14:15
Chcete říct, že ti vykutálení mrňousové to šišlání a ráčkování jenom hrajou, aby mohli beztrestně sprosťačit? To by chtělo podchytit nějakou studií. Dejte se spolu do toho a nobelovka vás nemine! ;-p
To je vedle Novosvětské asi to nejlepší co složil. Ještě mám docela rád houslovej koncert A moll. A zapomněl jsem na Stabat Mater, to je taky veledílo.
Kdo by to byl řek, že takové vymoženosti jsou k vidění a slyšení až v Kobylisích. ;) Třeba jednou i k nám do Záběhlic zavítá nějaká pěvkyně... jenže na to je asi ten náš kostelíček moc malinkej.
Inu jo, kdyby se něco takového stalo, byl bych překvapenej. Ale asi nebudu čekat. Tohle mě navnadilo, tak si najdu, kde hrajou nějakou kostelní muziku a vyrazíme se ségrou. My většinou chodíme na takové akce kolem vánoc a to v těch chrámech bývá zima jak v psírně, takže v tuhle roční dobu by to bylo pro změnu docela fajn.
Kdyby jenom advent. Měl jsem kdysi dávno chilskou přítelkyni a když mi vykládala, jak u nich nejdřív vypukly letní prázdniny, vzápětí na to Vánoce, oni na Štědrý večer seděli u večeře ve Viňa del Mar na terase před domem, pak rozbalili dárky a šli si zaplavat do oceánu... jak by řekl Koloděj: To by se mi líííbilo!
tak nebuď puntičkář a maluj fialově. já to v omalovánkách dělával taky tak, když jsem ztratil nějakou barvičku, tak jsem vzal jinou podobnou.
Vložit příspěvek