Soutěže na Databázi knih
Lorrainee - prolink a aktuálním stavem bodování, na který odkazujete, by rozhodně něměl být veřejný. To je technická chyba provozvoatele - žel, častá. A že ti, co mají více přátel, příbuzných a kolegů, ochotných pro ně hlasovat ( kvalita - nekvalita), vždy vítězí před těmi, kteří toho třeba umějí více, ale jsou na to sami - no to je přece život! I v literatuře najdete stovky takových osudů. Když se s tím nesmíříte, tak doporučuji jedině se do soutěží nezapojovat, neboť si akorát přivodíte trauma.
Jinak - díky tomuto vláknu jsem se alespoň na ty fotky podívala a za sebe sděluji - nikdo z těch dosavadních mé hlasy nedostane, i kdybych jich měla osmdesát denně!. Místo léta s knihou jsou to častokrát "vyznání lásky Nesbovi" a "vzkaz obdivu Kingovi" . Ani jediný vtipný, odlehčený, letní nápad.
Text příspěvku byl upraven 22.06.16 v 15:00
Je to letosni, podivejte se poradne :)
S pribuznymi atd souhlasim a prave proto by bylo ferovejsi to udelat jinak.
Rozciluje me prave to, ze kdyz uz se to resilo tolikrat, proc je to zase takhle, to je k vzteku, to at se to rovnou da uzivateli co ma nejvic pratel a nazdar.
Koka, taky jsem si myslela, ale jsou to ty letošní...ta tabulka by tam neměla být, alespoň to vždycky tak v soutěžích bývávalo. I když nevím, jak jste se k ní proklikala:)
A fake účty? Kdyby to byl problém jen klikání u soutěží...
Lorraine - ano, jsou to aktuální, už jsem v tom smyslu svůj příspěvek upravila. A ať se to dá rovnou tomu, kdo má více přátel? No ale jak zjistíme, kdo je tady nejoblíběnější v kolektivu a pochází s nejpočetnější rodiny? Jedině přes tu soutěž, ne, přece proto se pořádá :=).
Kdyby se zijistilo aby se nemohlo hlasovat projednoho vickrat, rozhodne by to prospelo a ta tabulka se ukaze kdyz kliknete na 'leto s knihou fotosoutez' nad fotkou. Ja myslela ze me to vrati do galerie ale misto toho tohle a to taky neni dvakrat dobry.
Take by nebylo od veci aby smeli hlasovat pouze uzivatele aktivni pred soutezi. Porad je tu sance ze si nekdo obpise par lidi s kterymi se tady zna, ale rozhodne by to bylo ferovejsi a cistci.
No, možná budu zlá teď já, ale zaznamenala jsem včera jednu uživatelku prosit o hlasy ve dvou diskuzních vláknech, další stvořila na toto téma článek v blozích a teď Vy přijdete s novým vláknem? Jak říkám, budu za tu nepřející, ale přijde mi to podivné...
Tak to ani nevim, ja tohle zalozila hned jak jsem se proklikla na tabulku poradi ktera me vytocila a nepatrala po jinych.
Navic ja neprosim o hlasy, naopak, jen chci aby to bylo ferovejsi prave kvuli takovymhle uzivatelum.
Text příspěvku byl upraven 22.06.16 v 15:25
Zatim ano, jednicka a trojka jsou nadherne, otazka je jak dlouho se udrzi.
Bohuzel je ale fotka na prvnim miste podvod a slecna vydava za sve cizi
http://vi.sualize.us/eleanor_hardwick_booooooom_create_inspire_community_art_design_music_film_projects_nature_woman_net_pography_picture_YqP.html
Uz jsem to i nahlasila, tak doufam ze se smaze, protozeto by jsme mohli soutezit v googleni a ne ve foceni.
To myslíte tu fotku s tím "zajímavě" psaným názvem "4íst vždy a všude. I když přípraa trvá dlouho"?
Lorrainee, byla jsem příkrá, omlouvám se...
Obávám se, že se podobné chování dá čekat. Bohužel...
Text příspěvku byl upraven 22.06.16 v 19:15
Neomlouvejte se, kdybych to videla v poradi jako vy, taky bych se nad tim pozastavila.
Mě zase mrzí, že jsem neviděla informaci o doporučené velikosti fotky. Ta moje byla po vložení do galerie "roztažením" zdeformována a pokud si na ni člověk neklikne znovu, zůstává nechutně zrnitá.
Navrhuji poopravit název soutěže na „Léto s knihou, aneb kdo vygoogli nejlepší fotku” ...věci by se přece měly nazývat pravým jménem.
Vložit příspěvek