Sto lidí, sto názorů

Lectore, nepoňoukej ho, nebo to fakt udělá! :D
Jo, a přeju ti všechno "nej" (včetně četby) v Novém roce.

Newtory: děkuju, nápodobně.
A této naší drbárně přeju v Novém roce více moudrosti a nadhledu - snad to bude co platné. :)

trochu mi to pripomína snahy mojej slovenčinárky - veta má mať podmet....sloh má mať úvod...fejtón je keď...Bola to p..., ale ja som by ju tak nenazvala ani vtedy, aj keď sa o to mnohokrát snažila. Bola to vášnivá komunistka, neskôr SNS a Smer.
Pevné štruktúry sú, ale nie našťastie nie až tak v literatúre. Alebo keď tam sú, nie je to už literatúra.

Nejsem si jistý, jestli tady má jít o PEVNÉ struktury. Mám pocit, že těm hledačům konkrétních specifik, podle nichž se pozná dobrá kniha, jde o to najít vůbec jakoukoliv strukturu, prostě NĚCO, co by je upozornilo, že teď právě natrefili na dobrou knihu. Nevím, co si od toho slibujou; jak jsem už dříve podotkl, nejspíš to může znamenat nedostatek důvěry ve vlastní vkus.

Najspoľahlivejší merač dokonalosti v tom prípade sa mi vidí môj topinkovač. Stačí zoradiť knihy do radu a zapnúť mašinu...

blbé je ak to zase schytá spevavé vtáctvo. Ale tak je to daň umeniu a štruktúre.
Text příspěvku byl upraven 31.12.18 v 14:13

Nojo, jenže když ti dojdou topinky, mohlo by se zdát, že dobrý jsou všechny, na který se nedostalo. A když má člověk hodně knih, musel těma topinkama plýtvat... jenže to je asi taky daň umeniu a štruktúre, co?
Text příspěvku byl upraven 31.12.18 v 15:11

To nevadí, ja si aj tak pomocou hriankovača knihy nevyberám. To by ma knihovníčky hnali!

No to přece nejde, nosit toaster do knihovny. Ten přijde na řadu, až když ty knihy doneseš domů. Ty potrefený pak můžeš rovnou odnést zpátky a půjčit si nějaký jiný.

Alebo si môžem niektorú zaradiť do výzvy. Kniha, ktorú ste trafili topinkou!

Panečku, jestli se toho tvůrci výzev chytnou, půjde ten Bambin starej topinkovač na dračku!
Vložit příspěvek