...třeba někoho zaujme v literatuře
Za sebe musím říct, že ano a rád, rozhodně radši než různé upířiny. A zejména čtu to nové vlákno, protože zjišťuju, jak obrovské mezery ještě mám..
Proslulý americký písničkář a čerstvý držitel Nobelovy ceny za literaturu Bob Dylan je také talentovaným malířem. Pod názvem "On The Road," budou jeho díla vystavována v prostorách Západočeského muzea v Plzni. Výstava se koná až do 12. listopadu 2017.
Nahrála jsem si z ruské televize film Vremja pervych - má to být o prvních ruských kosmonautech, mluvil o tom v jednom pořadu na RussiaCh1 i Leonov. Jsem děsně zvědavá, ale mám smůlu, protože jednak chce něco v televizi vidět můj muž, jednak se hraje snooker - English Open, takže film uvidím, jen co bude mezera.
Po zhlédnutí podám zprávu.
Konečně jsem skoukla film Vremja pervych a podávám zprávu, jak jsem slíbila. Je to o společném letu Leonova a Beljajeva a prvním výstupu Leonova do kosmu.
Dobrý, ale dost mi tam chybí příhody, o kterých vyprávěl Leonov, že je vynechali...
Také se na na další pokračování seriálu Most těším. Hlavně by si měli pospíšit, abych se ho, při mém věku dočkal:-)
Chlape, díky za tip (Doktoři), tohle jsem neznal...
Text příspěvku byl upraven 14.11.17 v 10:59
encyklopedie, zajímavý nápad a hezké a příjemné překvapení pro Vaše čtenáře...
Text příspěvku byl upraven 02.12.17 v 07:59
Díky, takové věci mám ráda, ale musím si nejdříve uvolnit něco z úložiště, mám v mobilu plno.
Přesně jak píšeš: Je to dobré? Je to zlé?
Člověk má už už chuť poplácat se po ramenou, jaký že jsme to, my lidstvo, pašáci, ale pak si najednou uvědomí to slabé mrazení v zádech…
Text příspěvku byl upraven 18.12.17 v 13:35
26. března 2018 startuje nový americký seriál The Terror – jde o adaptaci stejnojmenného kultovního románu spisovatele Dana Simmonse. Příběh se odehrává v roce 1847, kdy polární výprava sira Johna Franklina při hledání takzvané severozápadní cesty beznadějně uvízne v polárním ledu.
Režie: Edward Berger.
V roli kapitána Croziera uvidíme Jareda Harrise.
Knížku zrovna čtu, takže těšení veliké!
Já taky encyklopedie! Záchrana sveta pred ovládnutím planéty Zem Slovenskou republikou v podání agenta 006 z pera ústavního soudce? To zní opravdu zajímavě.
1. 1. ČT 2 v 19.05 Mendel - otec genetiky, hraný dokument
Zatím je možné dokument přehrát i z archivu, i-vysílání České televize.
Text příspěvku byl upraven 01.01.18 v 21:38
Že zaboduje je na beton - pokud se jim ovšem podaří udržet laťku ... a ta je setsakramentsky vysoko ...
Dík za upozornění :-)
předpokládám, že mluvíš o prvním díle 4. série .... ale on skoro každý díl ve všech seriích končí celkem překvapivě ;-)
Já byla skeptická před třetí sérií, ale, pánové, přesvědčovali jste mne, že i bez "Medvídka", je se na co těšit. A měli jste pravdu:) Takže ti, encyklopedie, budu věřit i nyní...
Pod encyklopedistovo hodnocení ("seriál nejvyšší kvality") se mohu s čistým svědomím podepsat. Mně zbývají poslední čtyři díly - a užívám si to. Doporučuji.
A k tomu stahování: Chce to prostě trpělivost! Párkrát denně zkontrolovat stav na bojišti - a jakmile se objeví nový kousek, zaseknout! Celé je to jen o tomhle!
Vložit příspěvek