Uhodněte dětskou knížku (hra pro děti i dospělé)
Pokud by někdo z (trochu starších) dětí či mládeže chtěl začít s jedním zajímavým koníčkem, najde v dnešní době na trhu spoustu literatury. I tak bych mu ale doporučil přečíst i knihu poněkud starší, kterou napsal nestor tohoto oboru v českých zemích.
Naše houby
F. Kotlaba?
Ještě jsem našla nějakého kardiologa, ale to by byl koníček pro opravdu starší a pokročilé :)
Když už jsme u těch děl pro mládež, autor se podílel i na několika komiksových příbězích.
Docela malé ježčí pískání s Písničkou a Fučílkem
M. Nesvadba?
Skoro poslední pokus...
Nikoliv.
Chlapci a muži, kteří výše zmíněnému koníčku propadnou, leckdy rozeznávají více barevných odstínů než ženy.
Václav Šorel - Svět letadel (tu mám doma), ale mohla by to být od něj i jiná kniha. Třeba Plastikové modelářství nebo Letecký modelář.
Měl jsem na mysli právě knihu Plastikové modelářství.
Takže předávám slovo Terrorovi.
Milé děti, knížka, po které pátráme je sladká, zároveň kyselá a slaná, je v ní hodně lží a je celkem bez ucha.
Nápověda: Autor knihy létal s Ikarem a mám podezření, že užíral Prométheova játra.
Probouzím se a všechno kolem je úplně jiné. Je mi smutno. A mám zlost. Na druhou stranu je tu spousta zajímavých věcí i tvorů. Identifikuji je podle obočí, čapek, chvostů a hudebních nástrojů.
Začínám si na ten podivný svět zvykat. Zhoustla mi srst a s mou novou kamarádkou jsme vytvořili zvláštní zvíře, které jsme pak polili vodou.
Vložit příspěvek