120 osvědčených receptů pro domácí pekárnu hodnocení
Dája Mrázová
Chléb a pečivo dominují po celá staletí na stole v každé domácnosti a jsou jistě neodmyslitelnou součástí naší každodenní stravy. Nejenže představují důležitý zdroj proteinů, vitamínů a minerálů, ale v mnoha zemích světa mají i hlubší význam, například rituální nebo symbolický. Není asi nic lepšího ne vůně a chuť čerstvého, doma právě upečeného chleba. V dnešní době pro nás moderní pekárna znamená jednu z vymožeností, která pomáhá splnit nároky i těch největších gurmánů. V této knize najdete recepty nejen na každodenní chleby, sladké chlebíčky ke kávě, pestré slané i sladké pečivo, ale také na různé netradiční speciality z domova i ze zahraničí. Na Vás je, abyste si recepty vyzkoušeli, případně je i vylepšili nebo upravili podle vlastní chuti.... celý text
Zatím zde nejsou žádná hvězdičková hodnocení. Knihu můžete ohodnotit hvězdičkami pod její obálkou.
Štítky knihy
pečivo domácí pekárna (spotřebič) pečení
Autorovy další knížky
2005 | Domácí pekárna - malý zázrak v kuchyni |
2009 | Domácí pekárna - snadné recepty - 60 druhů voňavého pečiva |
2004 | Rychlodiety |
2006 | Domácí pekárna 2 |
2009 | 120 osvědčených receptů pro domácí pekárnu |