120 osvědčených receptů pro domácí pekárnu
Dája Mrázová
Chléb a pečivo dominují po celá staletí na stole v každé domácnosti a jsou jistě neodmyslitelnou součástí naší každodenní stravy. Nejenže představují důležitý zdroj proteinů, vitamínů a minerálů, ale v mnoha zemích světa mají i hlubší význam, například rituální nebo symbolický. Není asi nic lepšího ne vůně a chuť čerstvého, doma právě upečeného chleba. V dnešní době pro nás moderní pekárna znamená jednu z vymožeností, která pomáhá splnit nároky i těch největších gurmánů. V této knize najdete recepty nejen na každodenní chleby, sladké chlebíčky ke kávě, pestré slané i sladké pečivo, ale také na různé netradiční speciality z domova i ze zahraničí. Na Vás je, abyste si recepty vyzkoušeli, případně je i vylepšili nebo upravili podle vlastní chuti.... celý text
Štítky knihy
pečivo domácí pekárna (spotřebič) pečení
Autorovy další knížky
2005 | Domácí pekárna - malý zázrak v kuchyni |
2009 | Domácí pekárna - snadné recepty - 60 druhů voňavého pečiva |
2004 | Rychlodiety |
2006 | Domácí pekárna 2 |
2009 | 120 osvědčených receptů pro domácí pekárnu |