Čo by mal vedieť správny kuchár hodnocení
James Peterson
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Ikar (SK)Originální název:
What´s a Cook to Do?
více info...
5 |
|
2 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
2 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Čo by mal vedieť správny kuchár: 85 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 4
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
2009 | Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni |
2014 | Jednoduchá kuchyně |