Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni přehled
James Peterson
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Ikar (ČR)Originální název:
What’s a cook to do?, 2007
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni v seznamech
v Přečtených | 9x |
ve Čtenářské výzvě | 1x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 16x |
v Chystám se číst | 7x |
v Chci si koupit | 5x |
Štítky knihy
kuchařky vaření rady, tipy, nápady
Autorovy další knížky
2009 | Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni |
2014 | Jednoduchá kuchyně |
Nejvíc mne dostala rada č.3. 'Kupujte zástěry s dlouhými tkalouny, které se dají zavázat vpředu, kam jasně vidíte.' Nemehlo, které si neumí uvázat zástěru vzadu, do kuchyně nepatří.