Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57387/co-by-mel-vedet-spravny-kuchar-rad-tipu-triku-a-technik-jak-si-usnadnit-praci-v-kuchyni-57387.jpg 4 4 4

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

What’s a cook to do?, 2007


více info...

Přidat komentář

Sam1024
14.10.2024 3 z 5

Nejvíc mne dostala rada č.3. 'Kupujte zástěry s dlouhými tkalouny, které se dají zavázat vpředu, kam jasně vidíte.' Nemehlo, které si neumí uvázat zástěru vzadu, do kuchyně nepatří.

Štítky knihy

kuchařky vaření rady, tipy, nápady

Autorovy další knížky

2009  85%Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
2014  53%Jednoduchá kuchyně