Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
James Peterson
https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57387/co-by-mel-vedet-spravny-kuchar-rad-tipu-triku-a-technik-jak-si-usnadnit-praci-v-kuchyni-57387.jpg
4
4
4
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Ikar (ČR)Originální název:
What’s a cook to do?, 2007
více info...
Přidat komentář
Štítky knihy
kuchařky vaření rady, tipy, nápady
Autorovy další knížky
2009 | Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni |
2014 | Jednoduchá kuchyně |
Nejvíc mne dostala rada č.3. 'Kupujte zástěry s dlouhými tkalouny, které se dají zavázat vpředu, kam jasně vidíte.' Nemehlo, které si neumí uvázat zástěru vzadu, do kuchyně nepatří.