Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni vydání
James Peterson
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2009 , Ikar (ČR)Originální název:
What’s a cook to do?, 2007
více info...
Vydání (3)
Co by měl vědět správný kuchař
2013, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-249-2147-1Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
2009, Ikar (ČR)
ISBN: 978-80-249-1152-6Autorovy další knížky
2009 | Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni |
2014 | Jednoduchá kuchyně |