Encyklopedie kulinárního umění hodnocení
Eduard Brhlík
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/352204/mid_encyklopedie-kularniho-umeni-1It-352204.jpg
4
1
1
Popis knihy zde zatím bohužel není...
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Encyklopedie kulinárního umění: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
1996 | Technologie připravy pokrmů 2 |
1985 | Nová kuchařka |
1979 | Príprava jedál |
1992 | Encyklopedie kulinárního umění |
1992 | Židovská kuchyně 9 - Encyklopedie kulinárního umění |