HF Masterclass II hodnocení
Helena Fléglová
Kniha je rozdělená na několik částí a najdete v ní sekce Odpalované těsto, Listové těsto, Monoporcové dezerty, Dorty, Skleničkové dezerty, Řezy, Česká cukrařina, Travel cake, Ovoce, Makronky, Zmrzlina, Čokoláda. Všechny receptury obsahují informace o počtu kusů, název formy, označení zdobící trubičky, suroviny, postup, kompletaci dezertu, obrázek s rozkreslením jednotlivých vrstev a v případě nutnosti i Tipy a triky.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy HF Masterclass II: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).