HF Masterclass přehled
Helena Fléglová
Kniha je rozdělená na několik částí. V knize najdete sekce Odpalované těsto, Listové těsto, Monoporcové dezerty, Dorty, Skleničkové dezerty, Makronky, Zmrzlina, Čokoláda, aj. Obsahuje také základní informace o surovinách jako jsou pectin, želatina, cukry, či čokoláda. Všechny receptury obsahují informace o počtu kusů, název formy, označení zdobící trubičky, suroviny, postup, kompletaci dezertu, obrázek s rozkreslením jednotlivých vrstev a v případě nutnosti o Tipy a triky.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize HF Masterclass. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Pro cukráře profesionály i amatérské nadšence je toto "must have" kniha. Krásně zpracované recepty s detailním popisem a krásnými fotografiemi, za mě rozhodně nejlepší cukrářská kniha na českém trhu.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha HF Masterclass v seznamech
v Přečtených | 4x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 6x |
v Chystám se číst | 5x |
v Chci si koupit | 6x |
Velice srozumitelně sepsáno, kvalitní křídový papír, vazba, fotografie. Ale dle mého! názoru spíše pro mladší generaci. Některé ingredience jsou mi neznámé. Pro inspiraci fajn.