HF Masterclass
Helena Fléglová
Kniha je rozdělená na několik částí. V knize najdete sekce Odpalované těsto, Listové těsto, Monoporcové dezerty, Dorty, Skleničkové dezerty, Makronky, Zmrzlina, Čokoláda, aj. Obsahuje také základní informace o surovinách jako jsou pectin, želatina, cukry, či čokoláda. Všechny receptury obsahují informace o počtu kusů, název formy, označení zdobící trubičky, suroviny, postup, kompletaci dezertu, obrázek s rozkreslením jednotlivých vrstev a v případě nutnosti o Tipy a triky.... celý text
Přidat komentář
Pro cukráře profesionály i amatérské nadšence je toto "must have" kniha. Krásně zpracované recepty s detailním popisem a krásnými fotografiemi, za mě rozhodně nejlepší cukrářská kniha na českém trhu.
Velice srozumitelně sepsáno, kvalitní křídový papír, vazba, fotografie. Ale dle mého! názoru spíše pro mladší generaci. Některé ingredience jsou mi neznámé. Pro inspiraci fajn.