Koření pro každé vaření hodnocení
Dagmar Lánská
Rádce jak používat koření, kolik druhů máme ......, vydal Jaroslav Lončák ve spolupráci s firmou Avocádo, kniha je doplněna obrazovými ilustracemi a recepty.
Literatura česká Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1994 , Práce , Avokádo , Jaroslav Lončák - L printvíce info...
5 |
|
10 x |
4 |
|
4 x |
3 |
|
3 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Koření pro každé vaření: 88 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 17
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Autorovy další knížky
1990 | Plané rostliny v kuchyni |
2006 | Jedlé rostliny z přírody |
1994 | Koření pro každé vaření |
1987 | Z lesa i ze zahrady od jara do zimy |
1970 | Rok na naší zahrádce |