Variace na téma TĚSTOVINY hodnocení
Barbara Rias-Bucher
![Variace na téma TĚSTOVINY Variace na téma TĚSTOVINY](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162471/nova-kuchyne-variace-162471.jpg?v=1381322230)
Nová kuchyně série
Další kniha z edice Nová kuchyně přichází se zajímavou úpravou různych druhů těstovin - penne, fusilli, cannelloni, ravioli a další. U každého receptu jsou uvedeny informace o výživové hodnotě, době přípravy, možných obměnách a dále užitočné rady při nákupu i doporučení vhodných nápojů... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2002 , EuromediaOriginální název:
Pasta Variationen, 1998
více info...
5 |
|
1 x |
4 |
|
2 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Variace na téma TĚSTOVINY: 87 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).