Ochutnejte Českou republiku - Nejlepší národní speciality a recepty hodnocení
Eva Obůrková

Co byste řekli cestám po stopách kuchyně našich předků ze všech regionů Čech, Moravy a Slezska? Cestování, spojené s poznáváním, se přece dá skvěle spojit s ochutnáváním typických krajových specialit. A aby putování, objevování a pátrání po dobrotách bylo co nejjednodušší, k tomu vám poslouží projekt Ochutnejte Českou republiku. V knize naleznete téměř 200 receptů na přípravu českých regionálních jídel včetně fotografií. Recepty jsou rozčleněny na polévky, hlavní jídla a deserty a u každého z nich je uveden seznam surovin, doba přípravy a podrobný postup. U všech regionů vám poradíme tipy na výlety a zajímavosti související s jídlem, abyste mohli speciality příjemně zažít na malé procházce. Zbývá už jen popřát šťastnou cestu a dobrou chuť.... celý text
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Ochutnejte Českou republiku - Nejlepší národní speciality a recepty: 80 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezdívkou označení (n).
Štítky knihy
česká kuchyněAutorovy další knížky
2010 | ![]() |
2021 | ![]() |
2009 | ![]() |
2006 | ![]() |
2007 | ![]() |