Protizánětlivá strava hodnocení
Jessica K. Black
Jak předcházet srdečním onemocněním, artróze, cukrovce, alergiím a dalším nemocem Doktorka Black při své práci s pacienty zjistila, že složení jídelníčku významně ovlivňuje jejich zdraví i život. Ve své kuchařce proto vyloučila z receptů všechny alergenní potraviny, např. mouku, mléko, brambory a rajčata, ale zároveň uvedla dostupné a zdravější alternativy. Autorka ve svém průvodci zdravou výživou nabízí recepty od předkrmů přes polévky, hlavní chody až k dezertům a nápojům. Všechny její recepty jsou ověřené a mnohokrát vyzkoušené.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2013 ,Originální název:
The Anti-Inflammation Diet and Recipe Book, 2006
více info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
3 x |
3 |
|
2 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Protizánětlivá strava: 72 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 5
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).