Rostliny v léčbě, kuchyni a kosmetice hodnocení
Marie Mičánková , Jan Lejnar
Ze široké palety léčivých rostlin jsme pro tuto publikaci vybrali několik nejznámějších. Rádi bychom přiblížili nejen jejich léčivé vlastnosti pro to které použití, ale hlavně jejich historii a dále jejich užití pro zpestření naší stravy v kuchyni a v neposlední řadě v kosmetice, dále ve veterinářství hlavně malých domácích zvířat, kdy není nutné volat veterináře. V publikaci se nezabýváme pěstováním, sběrem ani sušením a skladováním léčivých rostlin. Tyto otázky, včetně dokonalého vyobrazení rostlin jsou zodpovězeny v četných herbářích, které v posledních létech byly a jsou na našem knižním trhu. Neuvádíme ani chráněné a jedovaté rostliny. Snad se nám podaří touto publikací trochu probudit bližší vztah k přírodě, ke kráse a léčivým vlastnostem rostlin.... celý text
5 |
|
2 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Rostliny v léčbě, kuchyni a kosmetice: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.