Ruská kuchyňa hodnocení
Nikolaj Ivanovič Kovaľov
Recepty na ruské špeciality-Studené predjedlá, polievky, jedlá z krúp a strukovín, múčne jedlá a múčniky, rybie jedlá, jedlá z mäsa, zeleninové jedlá, tvarohové a vaječné jedlá, sladké jedlá, sviatočné jedlá, horúce a studené nápoje. Druhé vydanie. Cena knihy v čase vydania: 30.- Kčs.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1990 , PrírodaOriginální název:
Russkaja kulinarija, 1985
více info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
1 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
1 x |
Hodnocení knihy Ruská kuchyňa: 40 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).