Sladkovodní ryby hodnocení
Eduard Levý
Snadné zpracování a příprava v kuchyni. Recepty.
5 |
|
1 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
1 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Sladkovodní ryby: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).
Štítky knihy
rybí receptyAutorovy další knížky
2018 | Sladkovodní ryby |
2021 | Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty |