Sladkovodní ryby
Eduard Levý
Snadné zpracování a příprava v kuchyni. Recepty.
Přidat komentář
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2018 | Sladkovodní ryby |
2021 | Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty |
Snadné zpracování a příprava v kuchyni. Recepty.
Přidat komentář
2018 | Sladkovodní ryby |
2021 | Rybí kuchyně českých zemí: Kulturně-historické tradice a současné aspekty |
Většinu knihy zabírají hezké fotografie. Jinak mne nezaujala jako rybáře, ani jako amatérského kuchaře. O rybách a jejich zpracování jsem se nedozvěděl nic nového. Recepty mi přijdou zbytečně překombinované a nemám chuť je zkoušet. Na toto téma znám lepší knihy. Nebýt to dárek, určitě bych ji doma neměl.