Sýry - Nejlepší sýry z celého světa hodnocení
Patricia Michelson
Svět sýrů je tak vzrušující ! Podobně jako víno má i každý sýr svou vlastní individualitu. Cítíte-li se nejistí anebo vás odrazuje obrovská škála a výběr sýrů, je tato kniha právě pro vás. Společně s nádhernými obrázky, které vám pomohou zorientovat se v nabídce, obsahuje také množství zasvěcených informací. Dozvíte se vše o tom, z kterých zvířat pochází mléko používané k výrobě toho kterého druhu sýru a v které části země a jakým způsobem se sýr vyrábí. Právě tak podává informace o špičkových výrobcích sýrů, na jejichž produkci se budete moci zaměřit. A co je ještě důležitější, zevrubně informuje o chuti každého sýru a o tom, jak a s čím je nejlepší ho podávat. Tato publikace je jakousi encyklopedií sýru a doufáme, že po jejím přečtení získáte schopnost pustit se do pátrání po některých druzích sýrů a přivést je do svého života.... celý text
5 |
|
3 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Sýry - Nejlepší sýry z celého světa: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 3
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).