-

Tajemství židovské kuchyně hodnocení

Tajemství židovské kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223633/tajemstvi-zidovske-kuchyne-223633.gif 4 5 5

Pohled do židovské kuchyně, recepty jsou orientační bez uvedení váhy. Kuchařka obsahuje předkrmy, polévky, zavářky a vložky do polévek, ryby, drůbež, maso hovězí , telecí a skopové, zvěřina, bezmasá jídla, zelenina, ovoce, luštěniny, houby, moučníky, dezerty a nápoje . Na konci knihy slovník méně známých názvů.

Kuchařky
Vydáno: , Plot
více info...
5
3 x
4
0 x
3
2 x
2
0 x
1
0 x
0 x

Hodnocení knihy Tajemství židovské kuchyně: 84 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 5


Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).

Štítky knihy

národní jídla židovská kuchyně

Autoři knihy

Jiří Marhold
česká, 1932
František Janalík
česká, 1938 - 2007