Tajemství židovské kuchyně hodnocení
Jiří Marhold , František Janalík
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223633/tajemstvi-zidovske-kuchyne-223633.gif
4
5
5
Pohled do židovské kuchyně, recepty jsou orientační bez uvedení váhy. Kuchařka obsahuje předkrmy, polévky, zavářky a vložky do polévek, ryby, drůbež, maso hovězí , telecí a skopové, zvěřina, bezmasá jídla, zelenina, ovoce, luštěniny, houby, moučníky, dezerty a nápoje . Na konci knihy slovník méně známých názvů.
5 |
|
3 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
2 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
odpad |
|
0 x |
Hodnocení knihy Tajemství židovské kuchyně: 84 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 5
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.