Úvod do muzejní konzervace a restaurování hodnocení
Ladislav Págo
Určeno: pro posluchače fakulty filozofické. Obsah: - Úvod do problematiky konzervace a restaurace - Anorganické materiály (Kovy - železo, měď, stříbro, zlato, olovo, cín, zinek, hliník; lepidla, tmely) - Keramika (majolika, fajans, kaenina, porcelán; sklo, kámen) - Organické materiály (dřevo) - Papíř - Textilie - Kůže - Kosti a rohovina - Proutí, sláma, orobinec a kukuřičné šustí (lidové pečivo a sušené ovoce) - Povrchy (malba) Za každou kapitolou doporučená literatura k tématu. Ofsetový tisk.... celý text
Literatura naučná Přírodní vědy Vzdělávání, školství
Vydáno: 1985 , Univerzita Jana Evangelisty PurkyněOriginální název:
Úvod do muzejní konzervace a restaurování, 1985
více info...
5 |
|
1 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Úvod do muzejní konzervace a restaurování: 100 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 1
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
přírodní vědy chemie muzea památková péče učebnice vysokých škol, skripta knihy - péče, restaurování muzejní sbírky a expozice restaurování, restaurátorství konzervátorství