Úvod do muzejní konzervace a restaurování tempo & emoce

Úvod do muzejní konzervace a restaurování
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/228135/bmid_uvod-do-muzejni-konzervace-a-restau-LHh-228135.jpg 5 1 1

Určeno: pro posluchače fakulty filozofické. Obsah: - Úvod do problematiky konzervace a restaurace - Anorganické materiály (Kovy - železo, měď, stříbro, zlato, olovo, cín, zinek, hliník; lepidla, tmely) - Keramika (majolika, fajans, kaenina, porcelán; sklo, kámen) - Organické materiály (dřevo) - Papíř - Textilie - Kůže - Kosti a rohovina - Proutí, sláma, orobinec a kukuřičné šustí (lidové pečivo a sušené ovoce) - Povrchy (malba) Za každou kapitolou doporučená literatura k tématu. Ofsetový tisk.... celý text

Literatura naučná Přírodní vědy Vzdělávání, školství
Vydáno: , Univerzita Jana Evangelisty Purkyně
Originální název:

Úvod do muzejní konzervace a restaurování, 1985


více info...

Upravit

Tempo čtení

rychlé
0 %
střední
0 %
pomalé
0 %

Žádný uživatel zatím neuvedl tempo čtení této knihy. Buďte první.


Emoce z knihy

Žádný uživatel zatím nepřidal emoce z této knihy. Buďte první.