Velká kniha vaření hodnocení
Pavlína Berzsiová , Ladislav Nodl , Jiří Eichner , Jiří Šourek
Ve Velké knize vaření jsme se pro vás snažili vybrat jídla typická pro jednotlivé evropské země, slavné recepty, které překročily hranice země svého původu, ale i jídla méně známá, dokonce zapomenutá. Objevíte v ní pokrmy, které vám možná budou připadat zvláštní, až exotické, ale i jídla ze vzdálených zemí s chutí, jež je vám blízká. Jsou zde tradiční i moderní recepty, jídla, která se objevují na jídelních lístcích vyhlášených restaurací, i pokrmy, jež se dodnes vaří podle tradičního postupu na venkově. Doufáme, že vás zaujmou nápady na nové využití známých surovin i recepty z méně běžných ingediencí, najdete tu recepty vhodné pro každodenní vaření i pro slavnostní příležitosti...Jednotlivé recepty jsou popsány krok za krokem. Saláty a studená kuchyně / Polévky a omáčky / Maso / Drůbež a domácí králík / Zvěřiny / Ryby a plody moře / Zelenina a houby / Luštěniny a obiloviny / Brambory a rýže / Těstoviny / Vejce a sýry / Moučníky / Teplá sladká jídla / Dezerty... celý text
5 |
|
2 x |
4 |
|
2 x |
3 |
|
0 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
ztráta času |
|
0 x |
Hodnocení knihy Velká kniha vaření: 90 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 4
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.