Velká kniha vaření přehled
Pavlína Berzsiová , Ladislav Nodl , Jiří Eichner , Jiří Šourek
Ve Velké knize vaření jsme se pro vás snažili vybrat jídla typická pro jednotlivé evropské země, slavné recepty, které překročily hranice země svého původu, ale i jídla méně známá, dokonce zapomenutá. Objevíte v ní pokrmy, které vám možná budou připadat zvláštní, až exotické, ale i jídla ze vzdálených zemí s chutí, jež je vám blízká. Jsou zde tradiční i moderní recepty, jídla, která se objevují na jídelních lístcích vyhlášených restaurací, i pokrmy, jež se dodnes vaří podle tradičního postupu na venkově. Doufáme, že vás zaujmou nápady na nové využití známých surovin i recepty z méně běžných ingediencí, najdete tu recepty vhodné pro každodenní vaření i pro slavnostní příležitosti...Jednotlivé recepty jsou popsány krok za krokem. Saláty a studená kuchyně / Polévky a omáčky / Maso / Drůbež a domácí králík / Zvěřiny / Ryby a plody moře / Zelenina a houby / Luštěniny a obiloviny / Brambory a rýže / Těstoviny / Vejce a sýry / Moučníky / Teplá sladká jídla / Dezerty... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velká kniha vaření. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Velká kniha vaření v seznamech
v Přečtených | 5x |
v Knihotéce | 7x |
Autoři knihy
česká, 1964 Ladislav Nodl
česká, 1929 - 2008 Jiří Eichner
česká Jiří Šourek
česká, 1942 - 2006
V této knize si vybere každý. Recepty nejsou složité a stačí dodržovat postup a je navařeno. Doplněno velkým množstvím fotografií.