Všechno je dobré
Hana Synková
Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na každé potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět co a k čemu.
5 | 3 | |
4 | 2 | |
3 | 1 | |
2 | 2 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Autorovy další knížky
2005 | Nevěry |
2013 | Všechno je dobré |
2012 | Nebuďme kyselí, buďme zdraví |
2010 | Koření proti choření |
2009 | Všechno je jedlé |