Všechno je dobré
Hana Synková
Ačokča, amarant, azuki, cizrna, ganoderma, chlorella, jiogulan, kamut, kardamom, karkade, perila, quinoa, stevia… To nejsou zaklínadla, to všechno je k něčemu dobré! Na každé potravině, zelenině, bylince, ba i na plevelech je totiž něco dobrého. Je však třeba vědět co a k čemu.
Přidat komentář
Kniha se mi moc líbila. Je velmi čtivě napsaná autorka sděluje své zkušenosti a recepty. Je tam i spoustu zajímavostí a rad. Asi si to přečtu ještě jednou =)
Ač je mi autorka jako člověk velmi sympatická, tak boužel styl psaní nebo celkově to jak je kniha vedená je nic neříkající, informace jsou extrémně obecné a absolutně nic vám to nedá :/ Jede jen velmi velmi po povrchu.
Autorovy další knížky
2005 | Nevěry |
2013 | Všechno je dobré |
2012 | Nebuďme kyselí, buďme zdraví |
2010 | Koření proti choření |
2009 | Všechno je jedlé |
Kniha půjčená z knihovny a je tak skvělá a zajímavá, že ji objednávám pro mamku k narozeninám. ( a můžu si ji kdykoli půjčit:):):)