Vůně francouzské kuchyně hodnocení
Michel Roux
Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2015 , Ikar (CZ)Originální název:
The Essence of French Cooking, 2014
více info...
5 |
|
0 x |
4 |
|
0 x |
3 |
|
2 x |
2 |
|
0 x |
1 |
|
0 x |
|
0 x |
Hodnocení knihy Vůně francouzské kuchyně: 60 %
Počet hvězdičkových hodnocení: 2
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení v grafu nahoře, se všemi hodnotícími níže. Ti, jejichž hodnocení se zatím nezapočítává, mají za svou přezídvkou označení (n).