Znalcem vína za 24 hodin
Jancis Robinson
Co dělá dobré víno dobrým vínem? Je to klima? Odrůda? Um a zkušenost vinaře? Kritička vín Jancis Robinson udělá znalce vína z každého. Naučí vás poznávat vína podle odrůdy, barvy a chutí, lahve, etikety, párovat vína s pokrmy, abyste se v tom množství druhů dokázali orientovat.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno:Originální název:
The 24-Hour Wine Expert , 2016
více info...
5 ![]() |
1 | |
4 ![]() |
3 | |
3 ![]() |
2 | |
2 ![]() |
0 | |
1 ![]() |
0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.