Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina bazar
Carsten Bothe

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2020 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
Die Hausschlachtung, 2015
více info...
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Autorovy další knížky
2017 | ![]() |
2010 | ![]() |
2018 | ![]() |
2011 | ![]() |
2006 | ![]() |