Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina přehled

Nehodnoceno
Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469015/bmid_domaci-zabijacka-klobasy-sunka-pece-MHD-469015.jpg 0 0 0

Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.... celý text

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

Die Hausschlachtung, 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina v seznamech

Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)