Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina přehled
Carsten Bothe
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2020 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
Die Hausschlachtung, 2015
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Domácí zabijačka: Klobásy, šunka, pečeně, huspenina v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Autorovy další knížky
2017 | Kůže: šití, opravy, výrobky |
2010 | Velká kniha nožů - Vše o nožích, sekerách a nástrojích |
2018 | Kniha o nožích a sekerách |
2011 | Nové nejlepší rady pro myslivce |
2006 | Nejlepší rady pro myslivce |