Grilujeme doma i na zahradě bazar
Pavel Martin
Nehodnoceno
Pečení na ohni, na žhavých uhlících nebo na rozpálených kamenech je nejstarším historicky doloženým způsobem přípravy potravin, při němž nebylo zapotřebí žádných nádob. O této tepelné přípravě masa se zmiňuje už Homér
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Literatura naučná
Ekonomie dobra a zla
40 Kč
Bez dcerky neodejdu
60 Kč
Svět bez stížností
40 Kč
Walden či život v lesích
1900 Kč
Štítky knihy
grily, grilováníAutorovy další knížky
2012 | Houbová kuchařka |
2001 | Moravská kuchařka - 227 lahůdek z celé Moravy |
2002 | Recepty od staříčka ze Slovácka |
2002 | Vánoční kuchařka |
2003 | Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů |