Grilujeme doma i na zahradě podobné
Pavel Martin
Pečení na ohni, na žhavých uhlících nebo na rozpálených kamenech je nejstarším historicky doloženým způsobem přípravy potravin, při němž nebylo zapotřebí žádných nádob. O této tepelné přípravě masa se zmiňuje už Homér
Podobné knihy (4)
Grilujeme, rožníme a zapékáme na chatách a chalupách Oldřich DufekKniha obsahuje 145 rozmanitých a výtečných receptů. Doplněno barevnými fotografiemi. více
Grilujeme doma i na zahradě Jana Balonová
V této kuchařce najdete všechny informace, které ke grilování potřebujete. Vedle praktických zásad, jichž je dobré se při grilování držet, se můžete inspirovat celou řadou receptů. Nejen na lahodné pokrmy - od předkrmů p... více
Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě Birgit Erath
Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času. Při grilování se zbavíte st... více
Grilujeme doma i v přírodě Andrea Schejbalová
Grilování - zábava pro každého po celý rok více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2012 | Houbová kuchařka |
2001 | Moravská kuchařka - 227 lahůdek z celé Moravy |
2002 | Recepty od staříčka ze Slovácka |
2002 | Vánoční kuchařka |
2003 | Drůbež - Nejchutnější speciality na 225 způsobů |