Sladařství bazar
Gabriela Basařová
Není obor, který by byl bytostněji spjat s českou kulturou a společností než výroba piva. Ač na první pohled by se mohlo zdát, že jde o tradiční řemeslo, které již za léta praxe bylo dovedeno k dokonalosti, opak je pravdou. Jde o dynamicky rozvíjející se obor, který využívá současné vědecké poznatky. Dobré pivo není možné vyrobit bez kvalitních surovin a tou základní pro většinu piv a piva »českého« typu obzvláště je ječmen, přesněji řečeno ječný slad. A právě jeho přípravě se věnuje kniha Sladařství s podtitulem teorie a praxe výroby sladu od autorského kolektivu vedeného prof. Ing. Gabrielou Basařovou, DrSc. Na jednotlivých kapitolách se podíleli další renomovaní odborníci z praxe, výzkumných institucí a vysokých škol. Kniha není zajímavá jen tím, že přináší informace o výrobě sladu, ale jde o komplexní dílo, které se na problematiku sladařství dívá z různých pohledů.... celý text
Bazar (0)
Zatím zde není žádný nabídkový inzerát.
Když se přihlásite, můžete vložit poptávkový inzerát.
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Literatura česká
![Povídky malostranské Povídky malostranské](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219669/povidky-malostranske-219669.jpg?v=1409077493)
![Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118080/prvok-sampon-tecka-a-karel-7nf-118080.jpg?v=1507753160)
![Nejlepší víkend Nejlepší víkend](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387884/nejlepsi-vikend-tUp-387884.jpg?v=1539520596)
![Bábovky Bábovky](https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483717/babovky-iGj-483717.jpg?v=1636099655)
Autorovy další knížky
2010 | ![]() |
2011 | ![]() |
2015 | ![]() |
2022 | ![]() |