Rybářská kuchařka - 130 receptů
Eva Štiková
Kniha nabízí 130 receptů k zpracování ryb na všechny způsoby.
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2008 | Rybářská kuchařka - 130 receptů |
2010 | Anglicko - český, Česko - anglický praktický slovník |
Kniha nabízí 130 receptů k zpracování ryb na všechny způsoby.
Přidat komentář
2008 | Rybářská kuchařka - 130 receptů |
2010 | Anglicko - český, Česko - anglický praktický slovník |
To si snad někdo dělá srandu tohle vydat, spíše se to mělo jmenovat Jak zkurvit rybu. V úvodu napíše autorka, že rybí maso se upravuje velmi krátce, jinak se rozvaří. Rybí polévka s rýží je unikát :-) : do hrnce dáme rybí maso, osolíme ( žádný bobkový list, nové koření, kořenová zelenina, cibule jako na správný rybí vývar) přidám rajčata, česnek 15 minut vaříme a nyní přijde to nejlepší nasypeme rýži, nalijeme olej vaříme až je rýže měkká, takže vyrobíme rybí kaši :-):-). Podobných prasáren je zde více kapr po španělsku je taky unikát, použité typické suroviny pro ruskou kuchyni kopr, kyselé okurky, křen za mě odpad.