666 démonů

666 démonů
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546908/bmid_666-demonu-2.jpg 4 41 41

666 série

< 2. díl >

Peklo má plán a karty jsou rozdané… Vzrušující hra pokračuje Zahrávat si s peklem nemůže přinést nic dobrého. Nebo je tomu naopak? Vivien přežila ztrátu, se kterou se jen těžko vyrovnává. Život pokračuje bezohledně dál, ale bez její osudové lásky, temného démona Adriena, už nemá žádný smysl. Jenže v tajuplném světě mimo ten lidský se věci neustále hýbou a střet obou sfér je neodvratitelný. Ustojí ho Vivien? Dokáže znovu otevřít své srdce? Kdo je spojenec a kdo zrádce v boji, který rozpoutá samotný vládce pekla, ale také nevyzpytatelná démonka Deryona? Ponořte se do pokračování bestselleru 666 duší, které vás zavede až do nejhlubších útrob pekla, ale také vás přesvědčí, že síla skutečné lásky dokáže porazit i ty nejpodlejší úklady.... celý text

Přidat komentář

Jenny46
02.09.2024 4 z 5

První díl na mě zapůsobil víc, ale špatné to není....
Pokračuje boj o lásku a těším se co bude dál

Jita160
30.08.2024 5 z 5

Připravte se na pekelnou jízdu, kde místy ucítíte nezaměnitelný pach sýry a popela. Pokračování se přesuneme až do nejhlubších útrob pekla.
Znovu bolestně nalezená láska a důvěra mezi Vivien a Adrienem musí projít další těžkou zkouškou. Zhrzená milenka Deryona se totiž nehodlá vzdát. Zapojí svojí neuvěřitelnou moc ,použije lstí,najme temné zabijáky a explozivní stvoření ,která jsou tím nejlepším nástrojem pekla.... jen aby rozdělila a zničila nadpozemskou lásku mezi Vivien a Adrienem.


LenkaNovotna32
06.02.2024 3 z 5

Prvý diel bol ohromny a plny nečakaných zvratov. No tu v tejto knihe je akosi zo všetkého vela, pride mi to ako fantasy rozpravka kde maju v pekle vrazdiace macky tykadla a demoni si navzajom pomahaju... Nevravím ze je to zle,pribeh je plny napetia a intríg, pomaly clovek nedýcha a hlta strany, ALE menej je niekedy viac, aspon z mojho pohľadu. Autorka nie je zla ale strasne tlaci na pílu a miestami mi prislo ze je to z každého rožku trosku, dusi ten pribeh medzi hlavnými postavami. Nic závratné v tejto casti necitala,som trocha sklamana.

TerkinKnižnySve
07.11.2023 5 z 5

Druhý diel série 666 bol jednoducho úžasný a dychvyrazajuci.
Zo začiatku beznádej nad stratou milovaného človeka , tak som s Vivien sucitila, že mi bolo ľúto aj za ňu.
potom to ale už opäť začalo naberať ten správny smer, nové priateľstvo - mala záplata za stratu lásky chvíľkovú oddych od temného sveta ale samozrejme sa dali čakať, že to nebude trvať dlho a na tu chvíľku som sa tešila. Vivien opäť našla to čo hľadala a opäť sa jej otvoril temný svet plný obáv, podrazov , klamstiev ... hoci .. bolo tam samozrejme par svetlých chvíľ ale tak od trištvrte knihy a od opätovného návratu Deryony som nevedela knihu pustiť z rúk. Akcia, boj, neuveriteľna fantázia , peklo jednoducho jeden skvelý a úžasný fantasy čitateľský zážitok a už sa neviem dočkať tretej časti .

Matri
20.02.2023 4 z 5

Áno, táto časť sa mi páčila! Dokonca viac ako prvá, ale stále bohužiaľ nemôžem dať 5 hviezdičiek (nebolo wow). Aj v tejto časti som na dvoch miestach našla podobnosť s Twilightom haha ;-) ... ale nevadí, lebo okrem toho to bolo naozaj originálne a napínavé. Idem sa teda vrhnúť na záverečný diel.

Bryel
05.02.2023 5 z 5

„Jsem sobec a pokrytec, a všechno to, co jsi mi kdysi řekla, je pravda. Život bez tebe je jedna velká prázdnota a uvědomuju si, že tak nedokážu žít. Vezmi si mě v tomto života a složím ti k nohám celou věčnost. Vzlétneme spolu až k nebesům a stvoříme nový svět. Náš svět.“

Nic tomu nechybí! Série 666 je temný svět prošpikovaný démony a zlem, kde se temný princ a jeho anděl snaží ubránit svou lásku a sebe navzájem. Přibyla i větší porce napětí a akce. Za mě naprosto perfektní kniha!

moma08
03.01.2023 5 z 5

O jojoj, tohle bylo teda něco.
Začátek byl plný bolesti, který zažívala Vivian, ale potom se nám to pěkně rozjelo.
Jsem překvapená, jak pojala autorka peklo a vše okolo, jelikož já sama mám nakoukaného Lucifera, tak jsem myslela, že to bude něco takového, ale ono vůbec ne.
Moc mě mrzelo, jak to dopadlo s Chrystal, protože jsem si jí oblíbila.
Jsem zvědavá, jestli bude příběh pokračovat a tiše doufám, že ano.

evineckY
04.08.2022 5 z 5

(SPOILER) Tak, jako předešlý díl, přesně v tomto duchu a ještě víc nabitá akcí je tato kniha !
Paní spisovatelka vytvořila úžasnou fantasy - erotický svět plný démonů, s pomoci zasahující Archanděl Gabriel,
milující démon Adrien, plná světla Vivien, ďábel, žárlivá a šílená Deriona a
další příšery z pekla
Doufám, že to není konec a ještě se setkáme s těmito hrdiny v další knize :-)

Malá ochutnávka:
Toto urobil pre mňa. Kvôli mne.
Neviem, čo povedať. Som dojatá a taká ohromená, že sa nedokážem
ani pohnúť. Spojím ruky ako pri modlitbe a priložím si ukazováky k
perám. Naozaj nie som schopná zo seba dostať ani slovko, a on na to ani
nečaká. Náhle je za mnou a objíma ma.
„Nie je nič, čo by som pre teba neurobil. Ak mi to dovolíš, znesiem ti
k nohám aj celé nebesá.“
Otočím sa k nemu a pozriem sa do tváre, ktorú tak milujem. Položím
mu dlaň na hruď, na miesto, kde má srdce, a pocítim teplo, ktoré mu
sála spod trička.
„Mám tvoje srdce. Viac nepotrebujem.“