666 démonů přehled

666 démonů
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546908/bmid_666-demonu-2.jpg 4 41 41

666 série

< 2. díl >

Peklo má plán a karty jsou rozdané… Vzrušující hra pokračuje Zahrávat si s peklem nemůže přinést nic dobrého. Nebo je tomu naopak? Vivien přežila ztrátu, se kterou se jen těžko vyrovnává. Život pokračuje bezohledně dál, ale bez její osudové lásky, temného démona Adriena, už nemá žádný smysl. Jenže v tajuplném světě mimo ten lidský se věci neustále hýbou a střet obou sfér je neodvratitelný. Ustojí ho Vivien? Dokáže znovu otevřít své srdce? Kdo je spojenec a kdo zrádce v boji, který rozpoutá samotný vládce pekla, ale také nevyzpytatelná démonka Deryona? Ponořte se do pokračování bestselleru 666 duší, které vás zavede až do nejhlubších útrob pekla, ale také vás přesvědčí, že síla skutečné lásky dokáže porazit i ty nejpodlejší úklady.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 666 démonů. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (8)

Jenny46
02.09.2024 4 z 5

První díl na mě zapůsobil víc, ale špatné to není....
Pokračuje boj o lásku a těším se co bude dál

Jita160
30.08.2024 5 z 5

Připravte se na pekelnou jízdu, kde místy ucítíte nezaměnitelný pach sýry a popela. Pokračování se přesuneme až do nejhlubších útrob pekla.
Znovu bolestně nalezená láska a důvěra mezi Vivien a Adrienem musí projít další těžkou zkouškou. Zhrzená milenka Deryona se totiž nehodlá vzdát. Zapojí svojí neuvěřitelnou moc ,použije lstí,najme temné zabijáky a explozivní stvoření ,která jsou tím nejlepším nástrojem pekla.... jen aby rozdělila a zničila nadpozemskou lásku mezi Vivien a Adrienem.


LenkaNovotna32
06.02.2024 3 z 5

Prvý diel bol ohromny a plny nečakaných zvratov. No tu v tejto knihe je akosi zo všetkého vela, pride mi to ako fantasy rozpravka kde maju v pekle vrazdiace macky tykadla a demoni si navzajom pomahaju... Nevravím ze je to zle,pribeh je plny napetia a intríg, pomaly clovek nedýcha a hlta strany, ALE menej je niekedy viac, aspon z mojho pohľadu. Autorka nie je zla ale strasne tlaci na pílu a miestami mi prislo ze je to z každého rožku trosku, dusi ten pribeh medzi hlavnými postavami. Nic závratné v tejto casti necitala,som trocha sklamana.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Ozvěny run, Muž bez tváře a další knižní novinky (31. týden)

31.07.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 666 démonů v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených50x
v Doporučených6x
v Knihotéce123x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x