Anděl temnoty
Tilly Bagshawe
V Hollywoodu je brutálně zavražděn bohatý starý obchodník s uměním, útok jen taktak přežije jeho mladá manželka Angela, znásilněná a surově zbitá. Detektiv McGuire při pohledu na její zničenou krásu přísahá, že najde toho, kdo tento odporný zločin spáchal. Jenže Angela po propuštění z nemocnice záhadně zmizí a na scéně se objeví další mladá vdova…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno:Originální název:
Angel of the dark, 2011
![pavčape pavčape](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/142377/m_142377-rEY.jpg?v=1501708810)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Pro mě ani zdaleka nebyla kniha tak skvělá. Zpočátku jsem se ztrácela v množství postav, v průběhu mě děj zaujal a četla jsem s nasazením. Závěr se ale příliš táhne, nemůžu se prokousat na konec... Ale neodsuzuju, je to možná moje chyba, že vítězí únava a během čtení druhé kapitoly usínám...
![Dandy1 Dandy1](https://www.databazeknih.cz/img/users/23_/23885/m_dandy1-jpB.jpg?v=1672565517)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Průměrná, předvídatelná detektivka. Začátek byl slibný a konec mohl přijít klidně o pár kapitol dřív.
![moudivlacek moudivlacek](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Skvělá detektivka, i když se musím přiznat, že mě závěr trochu děsí, možná mám moc živou představivost, ale dle mého úsudku prostě nic neskončilo, Matt se z toho rozhodně nedostal, jak jsem očekávala, skvěle to dopadlo jen pro Dannyho.
A rozhodně hlavní hrdinka mé sympatie vůbec nezískala. Dle mého byla potvora a jí také zůstala, ovládala muže i ty, kteří ji opravdu milovali.
Kniha plná napětí i překvapení.
![EvikU. EvikU.](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/177264/m_eviku.png?v=1734958588)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělá detektivka. Hlavní vyšetřovatel se brání zamilovat se do vdovy po zabitém manželovi, aby mu to nezkreslilo vyšetřování. Naprosto mě kniha pohltila.
![Danago Danago](https://www.databazeknih.cz/img/users/78_/78949/m_danago-B5e.jpg?v=1652204495)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tuto knížku jsem si koupila, protože mě lákala obálka. Je to moje první knížka od autorky a tak moc mě dostala , že jsem si od ní přečetla celou její tvorbu. Přesto tato knížka zůstává jednou z nejlepších knížek Tilly Bagshawe. Teto žánr není její běžná tvorba. Přesto se jí detektivka úžasně povedla. Je akční, napínavá, má spád a překvapení. Nemá žádná hluchá místa. Knížka je opravdu skvělá . Autorka naprosto překvapila. Rozhodně můžu jen doporučit.
![Kamiliana Kamiliana](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/44652/44652-wHm.png?v=1423400290)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Skvěle vystavěný příběh sendvičovým stylem, kde se misí krimi, napětí a láska s romantikou. Velice chytrý konec, ač pro mě lehce hrůzunahánějící. Oceňuji i úvod v podobě Azraelu. Kdyby šlo, dám 4-5*.
![Toňula Toňula](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Čtivý příběh se zajímavou zápletkou, jen trochu předvídatelné vyústění s trochu nepřirozeným záverem.
![Jitush Jitush](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/13318/13318.jpg?v=1381127950)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knížka napínavá od začátku do konce a epilog jí ještě vylepšil. Určitě doporučuji k přečtení :-)
![Tripedalia Tripedalia](https://www.databazeknih.cz/img/users/50_/5054/5054.jpg?v=1381127927)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Četla se jedním dechem.. Konec mě trošku zklamal, ale doslov naopak totálně nadchnul.. =) Takže doporučuji..
![malen malen](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/12777/12777.jpg?v=1381127949)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Taky se mi líbila..Trochu jsem si musela zvyknout na dějové skoky, ale bez toho by to asi nebylo ono..
![Luca287 Luca287](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Opravdu napínavé..skvěle napsáno..čte se jedním dechem.... dalo se předpokládat, jak to skončí...ale i tak...doporučuji...
2013 | ![]() |
2014 | ![]() |