Bábika

Bábika
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117147/bmid_babika-hA9-117147.jpg 4 502 502

Amanda Travisová je dynamická dvadsaťosemročná právnička. Najradšej má spinning vo fitnescentre v Palm Beach a servilnú porotu, nenávidí prezývky, ružovú, klientov, ktorí nedajú na jej radu... a spomienky. Nanešťastie, útek pred minulosťou je oveľa ťažší, než si predstavovala. Keď jej zavolá bývalý manžel z rodného Toronta so šokujúcimi správami, že jej matka zastrelila neznámeho človeka, musí sa vrátiť domov a čeliť démonom minulosti a životu, ktorý opustila – láske, čo ju ničila, a matke, čo má zvláštnu temnú moc nad všetkými, s kým príde do styku. No Amanda sa už viac nechce podriaďovať matkiným fatálnym vrtochom – nech by ju to stálo čokoľvek.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Puppet

allyce
27.03.2017 4 z 5

Další bezvadná kniha mé oblíbené autorky. A jak již někdo níže napsal, dokonce s kapkou romantiky, což sice úplně nemusím, ale tady mi to sedlo.

Jája92
23.02.2017 4 z 5

Má první kniha od autorky, velmi zajímavé čtení.

vedana
19.02.2017 3 z 5

Chvilku jsem se s knihou prala, ale neustále jsem byla zvědavá, jak bude příběh pokračovat , začetla jsem asi tak v polovině a pak už to byla "lavina" a dočetla jsem během víkendu. Kdyby autorka vynechala zdlouhavý začátek, byla by kniha naprostá jednička. Rozuzlení příběhu bylo hodně zajímavé a líbilo se mi. Myslím si, že ještě sáhnu ppo další knize od této autorky.

rengers
22.10.2016 1 z 5

Četl jsem až do strany 100, a bohužel to nešlo dál. Právnička která řeší stupidní případ, je dvakrát rozvedená a pořád myslí jen na sex. Deset stránek je o tom, jak cestuje letadlem za matkou, která zastřelí muže, kterého nejspíš vůbec neznala a nakonec dvacet stránek, jak se ubytovává v hotelu, napouští si vanu až po okraj a ožírá se. Toť ve 100 stránkách vše. Ufff.

Vendulik
21.10.2016 5 z 5

Nejlepší kniha od Joy. Líbil se mi spád a napínavost příběhu, ale konce byl se všeho nejlepší. Konečně taky trošičku romantiky.

Vercutka
18.09.2016 5 z 5

Skvělé čtení, napínavý příběh s překvapivým koncem. Už se těším na další knihu od této autorky.

akdar72
08.08.2016 5 z 5

Moje první kniha od autorky. Napínavé až do konce. Moc se mi líbila a těším se na další.

AkiB
20.07.2016 5 z 5

Joy má naprosto skvělé knížky, které vždy překvapí. Nejde u ní uhádnout konec. Za mě super ^^

hanka616
04.04.2016 5 z 5

Kniha byla skvělá, konec překvapivý, trocha i té sladké romantiky, já jsem byla spokojená :-)

bublina77
06.03.2016 5 z 5

Příběh byl zajímaví, kniha se mi moc libila. Konec mě dost překvapil.

dominikB951
07.02.2016 4 z 5

Zajímavá knížka, četla se mi dobře.

hlavinka
04.02.2016 2 z 5

Tak nevim, knihy od pani Fielding jsou sice hodne chvalene, ale tahle mne moc nezaujala. Hlavni postava mi neni vubec sympaticka, dej moc neubiha a ze by to bylo literarne hodne zdarile se take rici neda. Knihu jsem docetla jen diky tomu, ze jsem hodne preskakovala nezazivne pasaze.

HankaMarek
26.11.2015

moc pěkná knížka

jaja10
03.09.2015 4 z 5

Opět povedená kniha od Joy Fieldingové, nabitá napětím, emocemi, tajemnem. Zkrátka prima čtení.

ŽanKaa
12.08.2015 3 z 5

Opäť ďalšia skvelá kniha od JF.Čítala som ju 2 krát.

JarčaG
15.06.2015 3 z 5

Kniha je zajímavě psaná, ale děj není až tak strhující. Znovu bych se ke knize nevrátila.

petka-2007
29.03.2015 5 z 5

Prozatím nejpovedenější kniha (alespoň pro mne) od této autorky, kterou jsem doposud četla. Vyloženě mě bavila.

Azala
11.01.2015 5 z 5

strhující závěr, ale taky trošku přitažený za vlasy happy-end, ale jinak doporučuji, nenudila jsem se

Kalima206
10.01.2015 5 z 5

Strhující příběh. Nečekané rozuzlení a nakonec i nějaká ta romantika. Kniha se mi četla dobře, ráda sem se k ní vracela. Nečekejte ale žádnou přeslazenou, červenou knihovnu :)

romika
24.11.2014 3 z 5

Asi jsem teď zvyklá ze severských krimi na větší spádovitost děje... takže mi čtení moc neutíkalo, ale takový konec jsem nečekala, takže super. Je to moje první knížka od J.F. ale určitě po nějaké ještě sáhnu.