Bábika přehled

Bábika
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117147/bmid_babika-hA9-117147.jpg 4 509 509

Amanda Travisová je dynamická dvadsaťosemročná právnička. Najradšej má spinning vo fitnescentre v Palm Beach a servilnú porotu, nenávidí prezývky, ružovú, klientov, ktorí nedajú na jej radu... a spomienky. Nanešťastie, útek pred minulosťou je oveľa ťažší, než si predstavovala. Keď jej zavolá bývalý manžel z rodného Toronta so šokujúcimi správami, že jej matka zastrelila neznámeho človeka, musí sa vrátiť domov a čeliť démonom minulosti a životu, ktorý opustila – láske, čo ju ničila, a matke, čo má zvláštnu temnú moc nad všetkými, s kým príde do styku. No Amanda sa už viac nechce podriaďovať matkiným fatálnym vrtochom – nech by ju to stálo čokoľvek.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

Puppet, 2005

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bábika. Přihlašte se a napište ho.

svetlanaLjQX
14.12.2024 5 z 5

Tak na rozdíl od jiných přispěvatelů mně byla Amanda od začátku sympatická. Na holčičku vyrůstající bez lásky jsem ji otipovala dost brzo a bylo mi ji líto. Chápala jsem proč se bojí někomu otevřít. Příběh samotný byl napinavy a hrozný. I čin vražedkyne jsem chápala. A za konec jsem byla ráda. A Amanda konečně mohla žít

Bakana
10.12.2024 3 z 5

(SPOILER) Amanda nebyla na ránu úplně vždycky, třeba ty sexuální výstřelky na jednu noc - no proč ne? Nebuďme falešné moralistky, je to přece mladá holka bez závazků, tak co, komu to ublíží?!?
No ale jinak překombinované, přitažené za vlasy… incest je možná častější, než si myslíme, ale že by až takhle? A vyřešit to tím, že chlapa odprásknu a pak ze sebe udělám mlčenlivého partyzána - jako proč?

Líba.z.hor
20.09.2024 5 z 5

Opět hezký příběh od mé oblíbené autorky. Spíš než detektivka to byla napínavá psychologická sonda do vztahu odcizená dcera - matka. Závěr opravdu překvapil.

Kniha Bábika v seznamech

v Mé knihovně332x