Velká kniha Barta Simpsona

Velká kniha Barta Simpsona
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259019/bmid_simpsonovi-velka-kniha-barta-simpso-259019.jpg 4 14 14

Bart Simpson série

1. díl >

Bart má konečně svou knihu! Jasně, narazíte v ní i na Homera, Marge a další oblíbené postavy, ale tahle řada je věnovaná především těm mladším ze Simpsonovského rodu a jejich kámošům. V knize složené z prvních čtyř sešitů série Bart Simpson (u nás vydaných v roce 2013) najdete hromadu příběhů přímo k uválení! Bart Simpson přibere pár desítek kilo... což ale zdaleka nebude tak strašné, jako když se ho rozhodnou sníst mimozemšťani. Uvidíte, jak moc se může zvrtnout taková návštěva zoologické zahrady, a pokud si myslíte, že jeden Bart úplně stačí, tak počkejte, až se naklonuje!Vyrazíte se Simpsony do vesmíru, Líza se zúčastní televizí soutěže, Maggie získá superschopnosti a dojde i na tajemného superhrdinu – Bartmana! Tohle si přece nemůžete nechat ujít! Obsahuje kompletní ročník 2013 (tedy čísla 1-4/2013).... celý text

Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew
Originální název:

Big Book of Bart Simpson


více info...

Přidat komentář

tittanie
09.10.2022

Oblíbená rodinka v komiksu. Přečteno za chvilku. Jsem spokojená.

Aki12
18.01.2019 2 z 5

Mám Simpsony rád, ale ne jejich komiksovou podobu. Ačkoli se autoři snaží násilně vyvolat nějaký ten vtip, většinou se to nepovede a vy jenom nevěřícně zíráte, jak tohle mohl někdo napsat.


Tomas@S
05.10.2017 5 z 5

Precteno behem par snidani. Tento komiks snad ani nemuze zklamat, jenom potesit :-) Neni snad nic co k tomu dodavat, postavy a prostredi jsou notoricky zname. Snad jen ze se nejedna o special s vtipnymi vlozenymi jednostranami, ale jen ciste o soubor nekolika sesitu. Ani neni nejak zvlast zameren na Barta jak by mohl nazev evokovat, proste soubor pribehu rodiny Simpsonovych.