Nebezpečná láska

Nebezpečná láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/106611/nebezpecna-laska-106611.jpg 4 1485 1485

Bavettovi série

1. díl >

Na doporučení posledního zaměstnavatele získá mladá newyorská ošetřovatelka Paige práci v rodině Bavettových, bohatých podnikatelů pocházejících z Itálie. Má se starat o jejich syna Michaela, mladého muže, který se po autonehodě duševně vrátil do období svého dětství. Paige si k němu postupně nachází cestu a Michael si ji velice oblíbí. Postupem času Paige přichází na to, že se dostala do newyorského podsvětí a její zaměstnavatelé jsou součástí mafie. Co se stane, až se jednou Michael probere? Dostane se Paige ze spárů Bavettových, když odhalila jejich tajemství?... celý text

JanuldaN
07.04.2021 4 z 5

3,5* Za mne super oddechové čtení. Dokonce jsem se u příběhu i od srdce zasmála. Je pravda, že jsem od knihy čekala něco jiného - zvláště, když se děj odehrává v prostředí mafie - každopádně alespoň jsem byla překvapena. Od půlky mi ale bylo jasné, jak vše dopadne. SPOILER: té nečekané smrti jsem vůbec nevěřila, pořád jsem čekala, kdy se ten kluk ušatá objeví :-)

gabriela1174
22.03.2021 5 z 5

Za mě prostě skvělé :) Po první kapitole jsem chtěla odložit - mám v oblibě krimi a psycho, toto měla být oddychovka a byla :D Jsem ráda, že jsem dala knize šanci. Četla jsem si jedním dechem, smála se i sluníčka ukápla :) Kniha mě pohltila a sháním další příběhy Bavettových :D

Knihajeradost
21.03.2021 5 z 5

Přesně tady platí: "Nesuďte knihu podle obalu." Jedním slovem, wow. Česká autorka Kateřina Petrusová mě velmi překvapila. Kniha byla čtivá, vtipná a děj se zbytečně netáhl. Dokonce jsem byla zaskočená i zápletkou a říkala si, že tak to přece nemůže skončit. Děj je sice z mafiánského prostředí, ale nečekejte nic drsného.
Četla jsem jednu stranu za druhou, dokud jsem nebyla na konci a ani u toho nedýchala. Moc krásný příběh, u kterého jsem se dost nasmála. Chápu, že se Paige bála, ale nedalo se tomu nesmát. Bylo to napsáno opravdu skvěle, klobouk dolů.

NiniDeVallum
03.03.2021 5 z 5

(SPOILER) Musim rict, ceska autorka mile prekvapila. Bylo to necekane svezi a poutave. Kniha mozna mohla byt o malicko kratsi, ale to ji moc neubralo. Vahala jsem jestli 4 nebo 5* ale myslim ze tentokrat si to zaslouzi. Procentem bych dala nejakych 90%. Nebudu rypat do toho, co by na to rekl psycholog nebo mafian, me se to libilo. Libil se mi Mikee jako dite, jak to autorka popsala. Libil se mi i celkově pribeh i kdyz Paige a jeji “kolabs” byl mozna trochu prehnany.. a libila se mi Johno reakce v zaveru:-D

Radka1727
02.03.2021 5 z 5

(SPOILER) Originální námět a pro českou autorku i místo a prostředí, kde se kniha odehrává ........ Že si Michael všechno pamatoval z období Mikeeho a tehdy se i zřejmě do Paige zamiloval bylo zvláštní, ale chápu že bylo potřeba se rychle pohnout dál. Hodně emotivní část po autonehodě (už dlouho jsem si u knihy tak nepobrečela). Konec byl předvídatelný, ale hezký (je to takové klišé, které známe z filmů). Přesto jsem si říkala, jestli bych byla schopná kvůli lásce všechno opustit jako Paige ..... Nakonec se mi moc líbil i Robert, tak se těším na jeho příběh v druhé knize série.

Květinka48
17.02.2021 5 z 5

,Právník, co loudí zmrzlinu a chce nakreslit hasiče. Život je někdy vážně podivný."

Ano, opět se přiznám, že jsem dlouho odkládala tuto knihu, protože je od české autorky. A omlouvám se. Souhlasím s tak vysokým hodnocením, zaslouží si to.

,,Ahoj mami, ušklíbla jsem se. To je Michael. Ten dement, co jsem se o něj starala, víš?"

První polovinu jsem se pořád smála a opravdu se moc bavila. No a pak jsem si užívala tu nádhernou romantiku. Autorka mě moc mile překvapila, jaký zajímavý a originální příběh napsala.

,,Spadl jsem ti z nebe! Jsem anděl! Na veřejnosti anděl, v posteli ďábel. Jsem prostě dokonalej! Že jo?"

Jo, Michael je dokonalej a já si ho zamilovala. Knihu doporučuji a těším se na další díl.❤️❤️❤️❤️❤️

hlentilka
14.02.2021 4 z 5

Líbil se mi Paigein vztah k pacientům, který byl osobní, vřelý, tak by to mělo být i ve skutečnosti. Občas jsem se u knihy bála - ve srubu apod... Mnohdy jsem říkala: "Paige uteč". Konec knihy mě překvapil (neumím zhodnotit, zda mile nebo nemile).

Jája92
24.01.2021 4 z 5

Od knihy jsem příliš nic neočekávala, ale nakonec mile překvapila. Líbila se mi část, kdy byl Michael coby dítě a Paige jeho ošetřovatelka, pak se to na chvíli zadrhlo a já myslela, že mě kniha nebude už moc bavit, ale nakonec zvrat v ději mě přesvědčil o opaku. Děj plyne svižným tempem.

anna7852
22.01.2021 5 z 5

ááááá jsem zamilovaná.
Knížka naprosto dokonalá,smíchu habaděj-ještě že rodina už je zvyklá že vypadám jak blázen když se řechtám u písmenek :)
příběh moc krásný

avalonek
03.12.2020 4 z 5

Bylo to hezké,zajímavé a zase trošku jiné.Celkem jsem si to užila a už se těším na další díly..

Jirinamac
13.11.2020 3 z 5

Čekala jsem nějaké drsnější čtení a ono je to spíš holčičí čtení. První polovina mě bavila víc, když jsem ještě myslela, že to bude mít jiný děj.

AKO
10.11.2020 5 z 5

Napínavý román, který vám pohne žlučí i odnese do nebes.

MojeMonca
03.11.2020 5 z 5

Oddechové čtení

Shinju
01.11.2020

Bez komentáře ! Už nikdy prosím nic takového.

katslana
18.10.2020 4 z 5

Knížka mě nadchla. Byla čtivá.

Siegrid
07.10.2020 4 z 5

Četla jsem snad vše, co zatím vyšlo od této autorky. Kniha se dá číst po čase znovu.

domina
18.09.2020 5 z 5

Moc povedená kniha, čtivá, není nudná ani se netáhne. Opravdu pěkná.

verukozmin
30.08.2020 5 z 5

Vyborna kniha, se zapletkou, cetla se velmi dobre

Mesicnililie
27.08.2020 5 z 5

Skvělá oddechovka. Úplně jiný příběh než jsou běžné romány.Jiné prostředí. Neotřebaný děj. Knížka mě opravdu chytla

Ouninka
17.08.2020 3 z 5

Kniha byla pěkná, ale zase až tak mě nenadchla...pořád jsem čekala na nějakou akci, která ale nepřišla. Čekala jsem od toho více, je to spíše taková kniha na oddych :-). Ještě jsem se pořád nerozmyslela jestli se pustím do dalšího dílu, všichni říkají že tento první byl nejlepší. Knihu ale doporučuji jako odpočinkové čtení.